Sport

AVERTISMENT. „Secţia de nataţie nu este în acest moment la nivelul de organizare pe care Corona şi-l doreşte”!!!

 

Preşedintele clubului Corona Brașov, Liviu Dragomir, a subliniat ca urmare a articolului apărut pe portalul mytex.ro – PE BANII PĂRINȚILOR. Performanțe pentru CORONA BRAȘOV!!!, că la Corona se fac eforturi pentru a organiza şi susţine într-un mod profesionist toate secţiile clubului, dar că, din păcate, secţia de nataţie nu este în acest moment la nivelul de organizare pe care Corona şi-l doreşte.

„Este adevărat că suntem puşi în faţa unei situaţii care nu ne onorează. Şi noi am aflat de participarea Coronei la concursul de la Sfântu Gheorghe abia în clipa în care au fost anunţate rezultate, iar acest lucru nu este normal. Obligaţia fiecărui antrenor este de a anunţa cu cel puţin 15 zile înainte de a participa la orice competiţie, printr-un referat. Din păcate, la acest moment, secţia de nataţie mai are şi astfel de scăpări. Când am aflat că sportivi de la noi de la club au participat la un concurs de care nu ştiam, am vorbit cu antrenorul coordonator al sectiei şi le-am transmis un avertisment celor două antrenoare care au participat la Sfântu Gheorghe, în numele Corona. Este anormal ca nimeni de la club să nu ştie când sportivi de la Corona participă la o competiţie, iar aceste lucruri trebuie evitate”, a spus conducătorul clubului braşovean.

Liviu Dragomir a punctat şi faptul că politica clubului Corona este de a susţine în totalitate performanţa doar de la un anumit nivel, acest lucru neputându-se întâmpla la grupele de copii, unde sportivii vin uneori la antrenamente, doar pe perioade limitate de timp.

„Prin politica clubului, promovăm şi un parteneriat cu părinţii, de care aceştia au cunoştinţă încă de când copilul vine la noi la club, indiferent de sportul ales. Astfel, părinţii contribuie la perfecţionarea sportivilor până când vor bate la uşa performanţei. Clubul nu poate investi resurse financiare în sportivi de vârste fragede, până nu vedem că au o perspectivă de viitor în activitatea sportivă, şi anume că au prezenţă constantă la antrenamente, rezultatele la competiţii, arată un real progres şi mai ales că sportivul îşi doreşte să facă sport de performanţă. Aşadar, da, sunt competiţii la care participarea este sustinută şi de către parinţi, din motivele enumerate mai sus”, a conchis Liviu Dragomir


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare