Sport

AUSTRALIAN OPEN. Sorana Cîrstea, MARE SURPRIZĂ! Simona Halep joacă de la ora 10.00

 

Sorana Cîrstea a furnizat o mare surpriză în această dimineață la Melbourne.

Jucătoarea noastră de tenis a învins-o pe cehoaica Petra Kvitova, cap de serie numărul 9, cu scorul de 6-4, 1-6, 6-1, calificându-se în turul trei al Grand Slam-ului Australian Open. Următoarea sa adversară este tot o cehoaică, Marketa Vondrousova (locul 19 WTA).

După partidă, Sorana Cîrstea a declarat: „Petra este o jucătoare minunată, loveşte mingea foarte bine. Am avut, însă, încredere, am mai învins-o în trecut. Sunt foarte fericită, am făcut meciul perfect. În setul doi am ajuns în defensivă, dar am căutat să revin în decisiv şi să lovesc la linie. Şi mi-a ieşit. Acum este important să mă recuperez după acest efort. Am jucat două ore pe căldură. E impresionant pentru mine că am jucat atât de bine după două săptămâni de carantină, în care nu m-am antrenat”.

Altfel, după ce a trecut în runda inaugurală de Mihaela Buzărnescu, Bianca Andreescu, sportiva cu origini din România care concurează pentru Canada, s-a oprit în turul doi, pierzând la taiwaneza Su-wei Hsieh, scor 3-6, 2-6.

Simona Halep, locul 2 WTA, joacă în această dimineață, de la ora 10.00 în România, în direct pe Eurosport, cu australianca Ajla Tomljanovic. Partida contează pentru turul doi al turneului de la Melbourne.

Foto: Tennis.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare