Sport

AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep, în forță! VICTORIE…

 

Jucătoarea noastră de tenis, nr. 2 WTA, a început în forță meciul cu Veronika Kudermetova (Rusia), din turul 3 al Grand Slam-ului de la Melbourne.

Simona Halep a câștigat clar primul set, 6-1, în circa 30 de minute. Ea a reușit și 4 ași, semn că serviciul i-a funcționat astăzi.

Rusoaica a început cu break setul secund, 0-1. Rebreak, Halep! 1-1. Jucătoarea noastră a intrat în avantaj, 2-1. Iar egalitate, 2-2. Break, Kudernetova, 3-2. Din nou rebreak, Halep, 3-3. Simona are din nou avantaj, 4-3. Break, Simona Halep după cel mai lung game al meciului, care a durat aproape 10 minute – 5-3.

Simona Halep a câștigat și cel de al doilea set, 6-3, din a treia minge de meci avută, și confruntarea, calificându-se în optimi la Australian Open. Disputa a durat o oră și 18 minute.

„E greu, am avut nevoie de o mare provocare, știam că rivala lovește puternic și are un serviciu razant. Am lucrat mult și mi-am îmbunătățit serviciul. Nu este ușor pentru mine, pentru că de multe ori îmi propun să blochez loviturile puternice ale adversarelor. Sunt încrezătoare și aștept următorul meci, din optimi”, a declarat Halep după partidă.

CITEȘTE ȘI: CARANTINĂ și la Australian Open! Simona Halep, în joc de glezne… / Ce a făcut Sorana Cîrstea?!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare