Sport

AUSTRALIAN OPEN. S-a stabilit tabloul de simplu feminin. Adversarele românecelor

 

În această dimineață a fost stabilit tabloul de simplu feminin al primului Grand Slam al anului, Australian Open, care va debuta luni.

A patra favorită a turneului, Simona Halep, va debuta la Melbourne cu o partidă în compania americancei Shelby Rogers, a 57-a jucătoare a lumii. Dacă se va impune, Halep va juca în turul secund cu învingătoarea disputei Annika Beck (Germania, 53 WTA) – Ashleigh Barty (Australia, 232 WTA). Halep a fost repartizată pe partea superioară a tabloului, și s-ar putea duela în semifinale cu lidera clasamentului WTA, nemțoaica Angelique Kerber.

Tot în primul tur, Irina Begu (30 WTA) o va întâlni pe Yaroslava Şvedova (Kazahstan, 41 WTA), sportivă antrenată de Victor Ioniță. Monica Niculescu (40 WTA) a avea o adversară venită din calificări în primul tur, în timp ce Sorana Cârstea (78 WTA) se va duela cu rusoaica Irinei Khromacheva (92 WTA). În fine, Patricia Țig va lupta pentru calificarea în turul al doilea cu Monica Puig (Puerto Rico, 32 WTA).

Tabloul de simplu feminin poate fi văzut aici


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare