Sport

Au muşcat „lupii”. Corona Braşov are prima „minge de meci” în seria cu ACSH Gheorgheni

Au muşcat „lupii”. Meciul 5 al seriei Corona Braşov – ACSH Gheorgheni, disputat aseară la Patinoarul Olimpic, într-o atmosferă extraordinară, a adus şi prima „minge de meci” pentru „lupi”.

Au muşcat „lupii”. Împinşi de la spate de un public incredibil, „lupii” au controlat prima repriză şi au reuşit să puncteze si pe tabelă, Borisenko marcând pentru 1-0. Şi partea a doua a început perfect pentru ai noştri, Sills majorând avantajul, după o fază lucrată perfect de Williams. Jumătatea meciului a adus un moment psihologic cheie. Ai noştri au avut superioaritate numerică pentru 6 minute, dintre care 4 legate. Din păcate jocul în PP nu a mers, iar „lupii” nu au reuşit să înscrie golul care ar fi închis partida. Mai mult, exact când a ieşit de pe banca pedepselor, Sylvestre s-a trezit cu pucul în crosă, a scăpat singur cu Dubeau şi a redus din handicap.

Au muşcat „lupii”. Mai mult, cu 65 de secunde înainte de pauza a doua, Orban a marcat în superioritate şi a restabilit egalitatea. Golul a fost unul clar neregulamentar, un jocător al harghitenilor, Vincze, obstrucţionându-l fără nici un dubiu pe Dubeau în suprafaţa de poartă. Oficialii au revăzut şi pe video faza, dar nu au zăbovit prea mult. Probabil, au văzut totul şi live, dar erau decişi să acorde golul. Totul, după ce i-au scos din zonă pe ai npştri într-un moment de presiune în PP, doar pentru că umbra lui Sills a atins suprefaţa de poartă.

Au muşcat „lupii”. Pauza a doua a venit însă bine pentru ai noştri, care au avut timp să se regrupeze. Corona a fost echipa mai bună şi în repriza a treia şi golul victoriei a venit meritat. Valchar a surprins cu o pasă printre picioare, Cornet a scos între cercuri pentru VanWormer, care l-a învins pe Rinne şi a declanşat nebunia în tribune.

Astfel, la general, Corona conduce cu 3-2 în seria ce se decide în sistemul cel mai bun din 7 jocuri. Meciul 6 va avea loc mâine, la Gheorgheni, „lupii” având şansa de a lua biletul pentru finală.

FOTO: © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare