Sport

Astăzi ÎNCEPE noul sezon al Cupei Mondiale de biatlon!!! Eva Tofalvi NU SE LASĂ!!!

 

Astăzi, la Ostersund, în Suedia, au loc primele probe contând pentru Cupa Mondială de biatlon ediția 2017-2018, cele de ștafetă mixtă, la care vor concura și reprezentanții României.

La ora 15.15, în direct pe Eurosport, se dă startul întrecerii de ștafetă „single”, echipa noastră fiind compusă din brașovenii Larisa Cotruș și Remus Faur.

De la ora 18.10 va avea loc proba de ștafetă mixtă, pentru România concurând Luminița Pișcoran, veterana Eva Tofalvi, George Buta și Cornel Puchianu.

Săptămâna viitoare, tot la Ostersund, sunt programate cursele individuale feminină și masculină, miercuri și joi, în continuare urmând a se desfășura întrecerile de sprint și pursuit.

Altfel, ieri, la Sjusjoen, în Norvegia, au avut loc noi probe de sprint contând pentru Cupa Europei (IBU Cup) la biatlon. La masculin (10 km) s-a impus norvegianul Tarjei Boe – 23.00.1 (1), cel mai bine clasat dintre „tricolori” fiind Gheorghe Pop, al 60-lea. La feminin (7.5 km), prima a fost germanca Denise Hermann – 20.43.9 (2). Enikö Marton s-a situat cel mai bine dintre românce, pe locul 72.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare