Sport

AS „SR” BRAȘOV – UPDATE. El poate fi noul patron!!! Iar antrenor?!…

 

14.43 – Așa cum au lăsat să se înțeleagă jurnaliștii de la publicația 100% Sport, antrenorul echipei de Liga 2 Sportul Snagov, indiferent cum se va numi în sezonul viitor, va fi Valeriu Răchită. Pentru sursa citată, făcând o analiză a actualei ediții din Liga 2, el a declarat: „Am plecat greu la drum, cu multe incertitudini și probleme de efectiv. Am reglat, pe parcurs, toate aceste detalii și ne-am îndeplinit obiectivul. Nu a mers, în schimb, așa cum ne doream, parteneriatul cu oficialitățile locale. Greul a căzut pe Cătălin Rufă, pe mine și pe Victor Angelescu, care s-a alăturat din iarnă proiectului nostru. Ne rezervăm dreptul de a analiza atent după ultimele două etape datele clare legate de viitorul echipei. Ne dorim, clar, legat de viitor, un proiect de performanță întins pe durata a trei ani… Sunt discuții la acest moment să jucăm într-un oraș important. Analizăm atent orice oportunitate favorabilă, pentru a crea premisele unui club cu adevărat profesionist”.

 

Am relatat, recent, despre posibilitatea ca AS „SR” Brașov să evolueze din viitorul sezon direct în Liga 2, pe locul echipei Sportul Snagov (detalii, aici: BRAȘOV – UPDATE. Va juca AS „SR” DIRECT în Liga 2?!… Negocieri în toi!!!).

În acest caz, gruparea „galben-negrilor” va fi preluată de potentul om de afaceri Victor Angelescu, director regional în zona de Europei centrale și de est al APS, care a jucat fotbal la nivel de juniori, la Sportul Studențesc.

„Fotbalul a fost, încă din copilărie, una dintre cele mai mari pasiuni ale mele, care m-a învățat ce înseamnă disciplina și determinarea. Sunt bucuros pentru că am oportunitatea de a pune umărul la redresarea fotbalului românesc”, a declarat Victor Angelescu pe contul de Facebook al formației din Snagov.

În presa românească de sport, Victor Angelescu a spus că, pentru el, fotbalul este un hobby; nu reprezintă o platformă de a intra în politică sau în structurile FRF. E dispus să investească pe termen lung pentru performanță.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare