Sport

Antrenorul brașovean Laszlo Balint A DECIS unde va profesa în sezonul viitor…

 

După ce a promovat-o pe UTA Arad în Liga 1, antrenorul brașovean Laszlo Balint a reușit să mențină echipa în primul eșalon al fotbalului românesc.

Astfel, fostul fundaș ex-„stegar” și al Unirii Urziceni, sub comanda lui Dan Petrescu, și-a prelungit contractul cu UTA Arad până în vara anului viitor.

„Este un moment de satisfacţie. Suntem la finalul unui sezon lung, plin de provocări și putem spune că munca noastră a fost una corectă. Sunt doi ani care au fost benefici. Ne bucurăm că am reuşit să ne îndeplinim obiectivul. Mă bucur că creşterea mea profesională coincide cu dezvoltarea acestui club”, a declarat Laszlo Balint cu acest prilej.

La „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc au activat în acest sezon și doi fotbaliști brașoveni, portarul Florin Iacob, care a reușit – iată – să ajungă și în anturajul echipei naționale, și fundașul Alexandru Benga.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare