Sport

Antrenorul brașovean Laszlo Balint, 2 OFERTE din Liga 1!!! Ar fi putut pregăti ACS SR-ul, dar…

 

Sub conducerea antrenorului brașovean Laszlo Balint, UTA Arad are un parcurs reușit în Liga 2, fiind pe locul secund în clasament după 9 etape disputate, la 3 puncte în spatele liderului, Turris Tr. Măgurele, dar și cu un meci mai puțin disputat.

Astfel, Laszlo Balint, care și în sezonul trecut a lăsat o excelentă impresie în eșalonul secund, atât cu Sportul Snagov, în prima parte, cât și cu Metaloglobus București, a primit, acum, două oferte de luat în seamă din Liga 1, de la Astra Giurgiu și FC Hermannstadt, dar, potrivit Sport Arad, a spus „pas”.

Pentru sursa citată, Bogdan Apostu, agentul lui Laszlo Balint, a declarat: „Gyuszi Balint nu pleacă nicăieri, indiferent de ofertele venite chiar şi din Liga 1 la adresa sa. Am plecat la drum într-un proiect serios, cu oameni serioşi şi trebuie să-l ducem la capăt. Indiferent de oferta financiară, Balint nu va pleca până ce nu va juca cu UTA în play-off-ul Ligii 1, pe noul stadion”.

Este știut că, dacă ACS SR Municipal Brașov ar fi avut susținerea autorităților locale și stabilitate financiară imediat după promovarea în Liga 3, Laszlo Balint ar fi venit cu inima deschisă pentru a pregăti echipa „galben-negrilor”. Așa…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button