Sport

Antrenorul Alexa – concluzii după al doilea amical din Turcia

Antrenorul Alexa – concluzii după al doilea amical din Turcia.

FC Brașov a remizat, în stagiul din Antalya, cu BK Fremad Amager, o echipă de ligă secundă din Danemarca. Scorul a fost 1-1. Pentru „galben-negrii” a marcat Cociș, în minutul 77.

Antrenorul Alexa – concluzii după al doilea amical din Turcia. „A fost un meci bun, cu ritm foarte bun. Am întâlnit o echipă daneză foarte bine pregătită. Meciul a fost agresiv, cu multă determinare. Sunt mulțumit de joc şi de faptul că toți jucătorii au fost combativi. Am întâlnit un adversar care ne-a pus probleme. Una peste alta, un amical cu un ritm bun, peste nivelul ligii a doua de la noi”, a declarat Dan Alexa.

FC Brașov a început partida cu: Şt. Dobre (Ureche min. 31) – M. Burlacu, Marc, Diallo – Pîrvulescu, Saim Tudor, R. Lazăr, Izata, Dumbravă – Lambrinoc, Angelov. În partea secundă au jucat: Ureche (D. Mutu min. 61) – Sorsa, Fustar, Vasu – Lascu, Boboc, V. Constantin, D. Spătaru, Oltean – Kirilenko (Mitrov min. 75), Blănaru (Cociş min. 75).

Pe 7 februarie, FC Brașov se va testa cu echipa bosniacă Tuzla.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button