Sport

ANTRENOR DE TOP la Sepsi Sf. Gheorghe?! (Foto 2) / Pe cine-l vrea șeful Dioszegi… Ce a spus Marius Lăcătuș despre posibila mutare

  • boloni_6.jpg
 

După ce antrenorul Leo Grozavu a fost dat afară de la Sepsi Sf. Gheorghe, din cauza parcursului poticnit al echipei în actualul sezon al Ligii 1, ex-„stegarul” Robert Ilyes asigură interimatul.

Dorința cea mare a lui Laszlo Dioszegi (foto 1, alături de Istvan Bokor), acționarul principal al grupării covăsnene, este să reușească să-l aducă antrenor pe Ladislau Bölöni, cel care a pregătit în stagiunea precedentă gruparea elenă Panathinaikos Atena.

Din informațiile noastre, în copilărie, Dioszegi a fost un fan înfocat al formației ASA Tg. Mureș, iar Bölöni era fotbalistul său preferat. Cele două părți au luat legătura, demarând negocierile.

La Pro X, brașoveanul Marius Lăcătuș a comentat varianta: „Cred că fotbalul românesc are nevoie de cât mai mulți antrenori cu experiență, care au făcut ceva. Dacă se va întoarce Bölöni, sunt convins că lucrurile vor merge bine spre foarte bine la Sepsi, dar ar fi benefic și pentru fotbalul românesc”.

Un alt nume de tehnician pe lista celor de la Sepsi este Flavius Stoican.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button