Sport

Antrenor brașovean la FCU Craiova?

Antrenor brașovean la FCU Craiova?

FCU Craiova a pierdut luni seară, 0-1 cu Chindia Târgoviște, pe teren propriu, în Superliga României la fotbal. La final, antrenorul Marius Croitoru și-a înaintat demisia, aceasta fiind aprobată de patronul Adrian Mititelu (foto).

În ciuda stilului ofensiv, plăcut ochiului, FCU Craiova este în criză de rezultate. Se află pe locul 10 cu 15 puncte acumulate, la distanță de play-off.

„I-am aprobat demisia lui Marius Croitoru. Nu mă așteptam să nu termin campionatul cu el. Încerc să aduc un antrenor de top”, a declarat Mititelu pentru GSP.ro.

Antrenor brașovean la FCU Craiova?

Din informațiile noastre, în cărți pentru preluarea băncii tehnice se află și brașoveanul Laszlo Balint. El a fost demis în vară de la CS Universitatea Craiova, chiar după o victorie cu FCU în campionat. Mulți sunt de părere că ar fi fost „lucrat” de președintele Sorin Cârțu pentru a fi adus Mirel Rădoi.

Acum, Balint ar avea ocazia să lucreze la marea rivală din Bănie, pentru a le demonstra oltenilor că are stofă de antrenor. În cazul în care va primi o ofertă și o va accepta, va trebui să facă față presiunii puse de fanaticii fanii.

Banca tehnică va fi asigurată, până la anunțarea noului antrenor, de cuplul Paul Răducan – Florin Drăgan.

Obiectivul ar rămâne calificarea în play-off-ul competiției.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button