Sport

Ania Caill – căzătură urâtă la Cortina D’Ampezzo / Ce a pățit schioara de la Corona Brașov / Dar Mikaela Shiffrin

Ania Caill – căzătură urâtă la Cortina D’Ampezzo.

Sportiva de la Corona Brașov a pățit-o în proba de coborâre de ieri din stațiunea italiană, contând pentru Cupa Mondială feminină de schi alpin. Cu o zi înainte, tot la Cortina D’Ampezzo, și Mikaela Shiffrin, liderul Cupei Mondiale, a căzut rău.

Ania Caill – căzătură urâtă la Cortina D’Ampezzo

Ioan Valeriu Achiriloaie, cel care îi coordonează activitatea Aniei Caill, a declarat, conform celor de la Corona Brașov: „Totul este în regulă, sunt doar vânătăi până la urmă. Sunt numai zgârieturi, creierul este OK. Și coloana este în regulă. Nu vom lua startul duminică la Super G și o să vedem săptămâna viitoare la Garmisch, dacă se ține concursul. Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, s-ar putea să fie anulată cursa. Căutăm să revenim cât mai repede în circuit. Schiul a fost distrus, ne trebuie echipament nou. Din fericire, Kastle este un partener bun și vom primi alt schi fără probleme. La ședința cu antrenorii toată lumea i-a urat succes Aniei și toată lumea a fost fericită că nu a pățit nimic. A fost un accident foarte tare la care te aștepți la lucruri mult mai rele, dar, din fericire, nu a fost nimic foarte rău. Căutăm să vedem ce nu a fost în regulă, reparăm și ne vedem la următoarele curse”.

Filmul căzăturii Aniei Caill – AICI.

Cum se simte Mikaela Shiffrin

În ceea ce o privește pe Mikaela Shiffrin (foto, mai jos), americanca a menționat că are piciorul umflat, dar este mulțumită că nu a suferit o accidentare mai gravă: „Nu voi schia restul acestui week-end şi nu voi schia în Kronplatz. Ce va fi dincolo de asta, este destul de greu de spus acum. Am nevoie de puţin timp pentru a procesa cu echipa mea şi a vedea cum va fi totul în zilele următoare”.

Ania Caill - căzătură urâtă | MyTex.ro
Ania Caill - căzătură urâtă la Cortina D’Ampezzo / Ce a pățit schioara de la Corona Brașov / Dar Mikaela Shiffrin 10


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button