Sport

Ania Caill (Corona Brașov) – înainte de Mondiale

Ania Caill (Corona Brașov) – înainte de Mondiale.

La Chatel, în Franța, sportiva ce reprezintă România în competițiile internaționale a participat la două concursuri de coborâre contând pentru Cupa Europei la schi alpin.

În primul, Ania Caill a terminat pe locul 24, la 2.44 secunde în spatele învingătoarei, Christina Ager (Austria – 1.30.46). Astfel, a obținut 50.25 puncte FIS și 7 puncte în Cupa Europei. 78 de performere au trecut linia de sosire.

Ania Caill a fost a 23-a în cursa secundă, câștigată de elvețianca Delia Durer – 1.30.33. A avut un handicap de 2.58 secunde, luând 53.51 puncte FIS și 8 în Cupa Europei. 63 de participante au fost clasate – VEZI, AICI.

Ania Caill (Corona Brașov) – înainte de Mondiale. „Rezultatele arată că ne apropiem de elita schiului. Multe austriece și elvețience de valoare au fost înscrise la aceste curse. Mă bucur de senzațiile pe care le-am avut, de faptul că intru în formă la timp pentru Campionatele Mondiale care încep la Meribel în 6 februarie”, a relatat Caill.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
jonelul
1 an în urmă

oare la cate locuri de puncte se va clasa ? va reusi ea performanta de a fi penultima, nu ultima, in aceste competitii ? iata cateva intrebari pentru acest jurnal care incearca sa ne bage pe gat o schioare de… Citeşte mai mult »

jonelul
Răspunde la  jonelul
1 an în urmă

a fost inscrisa pe ultima pozitie a listei de start, 33. asta va spune ceva, domnule pistea ?

jonelul
1 an în urmă

asteptam sa vad daca veniti cu vreo informare despre isprava din prima zi a mondialelor de la meribel ! dar pas ! nici urma de informare. crezi domnule pistea ca daca taceti ca un peste, publicul nu afla adevarul ?

1 an în urmă

[…] Ania Caill, schioara alpină de la Corona Brașov, a luat, luni, startul la combinata contând pentru Campionatele Mondiale de la Meribel (Franța). Ea a concurat la Super G, dar nu a participat, apoi, și în cursa de slalom. […]

Back to top button