Sport

Ania Caill, ANUNȚUL DEZNĂDEJDII! Ce a declarat schioara alpină legitimată la CORONA BRAȘOV…

 

Pentru că Federația Română de Schi și Biatlon (FRSB) n-a făcut (încă) demersurile necesare pentru înscrierea sa la Jocurile Olimpice de la Beijing – Ania Caill (Corona Brașov), „FAULTATĂ” iar de conducerea FRSB!, Ania Caill a relatat în conferința de presă susținută aseară la București: „Sincer, dacă nu se schimbă ceva, mă gândesc să renunț”.    

Ioan Valeriu Achiriloaie, managerul sportivei menționate, a punctat că cineva de la FRSB i-ar fi spus că Ania Caill e prea bătrână (merge pe 26 de ani – n.r.) și că la Mondialele de la Cortina D’Ampezzo a terminat pe locul 30, ultimul, proba de coborâre, cu un handicap de 4.77 secunde față de învingătoarea Corinne Sutter (Elveția), în condițiile în care a concurat accidentată – fisură de disc. 

„N-a găsit și ea o filipineză pe care s-o bată?”, i-ar fi transmis federalul lui Achiriloaie, care a subliniat: „Ei (cei de la FRSB – n.r.) nu înțeleg că aici nu e o probă tehnică, e o probă de viteză. Ca să înțeleagă și cine e mai mult cu fotbalul, aici e Champions League-ul. Noi suntem acum la nivel de optimi Champions League. Însă, cu un rezultat mai bun, putem ajunge în sferturile de finală”.

Ania Caill a declarat, la rândul ei: „Vreau să mă lase să concurez. Nu cerem bani de la FRSB, doar să concurez. Mulți îmi spun că am fost naivă că am ales România (s-a născut în Franța – n.r.). Dar nu e așa. A fost și dorința mea, a familiei mele. Dorința bunicii mele, care a murit în pandemie… Nu mai am forța psihică necesară, iau în calcul să mă retrag, dacă nu se schimbă ceva. Nu aș mai fi capabilă să reiau un nou ciclu olimpic, dacă n-aș fi prezentă la J.O. de la Beijing”. 

Deși au fost invitați, rerezentanții FRSB n-au onorat cu prezența conferința de presă susținută de Caill și Achiriloaie (foto).

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare