Sport

Anghel Iordănescu a plecat la Paris pentru tragerea la sorţi a grupelor Campionatului European din 2016. „Nu fac pronosticuri”

 

Tragerea la sorţi a grupelor Campionatului European din 2016 va avea loc mâine, de la ora 19.00, la Palais des Congres din Paris. 

Înainte de plecarea spre capitala Franţei, selecţionerul Anghel Iordănescu a declarat: „E pentru prima oară când nu fac pronosticuri, nu-mi aleg adversarul, nu mă gândesc la cine ar fi mai convenabil sau cu cine ar fi mai convenabil să cădem. La acest nivel va fi foarte greu să reuşim ce ne dorinm cu toţii. Sunt optimist, încrezător chiar dacă n-aş putea să spun că avem o echipă cu foarte multe valori individuale. Avem un grup de jucători buni. Mizăm mult pe disciplină, pe organizarea jocului şi personal mizez pe o bună pregătire cu foarte multe meciuri, 5-6, aşa cum am anunţat. Când am plecat de acasă baieţii mi-au spus ca voi fi norocos. Eu nu cred. Cred că va fi o tragere la sorţi dificilă, grea şi adversarii, având în vedere că suntem în urna a treia. L-am rugat pe preşedintele FRF să găsească adversari puternici pentru că în felul acesta ne vom pregăti şi ne va fi mai uşor la Europene”.

Urnele pentru tragerea la sorţi de mâine:

Urna 1: Spania, Germania, Anglia, Portugalia, Belgia;

Urna 2: Italia, Rusia, Elveţia, Austria, Croaţia, Ucraina;

Urna 3: Cehia, Suedia, Polonia, România, Slovacia, Ungaria;

Urna 4: Turcia, Irlanda, Islanda, Ţara Galilor, Albania, Irlanda de Nord.

Franţa, ţara gazdă, va fi repartizată în grupa A.

Tragerea la sorţi a grupelor Campionatului European va fi livetext pe www.mytex.ro.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare