Sport

Ana Maria Brânză a câștigat Grand Prix-ul de spadă de la Doha

 

Ana Maria Brânză a câștigat, duminică, Grand Prix-ul de spadă feminin de la Doha, primul său podium după medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Rio, informează frscrima.ro. Sportiva de la CSA Steaua București a avut următorul parcurs la Doha: tabloul de 64 – 12-7 cu Beate Christmann (Germania); tabloul de 32 – 15-7 cu Tatiana Gudkova (Rusia); tabloul de 16 – 15-7 cu Rossella Fiamingo (Italia); tabloul de 8 – 13-10 cu Tatyana Andryushina (Rusia); semifinale – 15-9 cu Hou Guangjuan (China); finală – 10-6 cu Mara Navarria (Italia).
Podiumul complet al probei de spadă feminin de la Doha arată astfel: 1. Ana Maria Brânză (ROMÂNIA), 2. Mara Navarria (Italia), 3. Hou Guangjuan (China) și Choi Injeong (Coreea de Sud).
Celelalte trei spadasine din România care au participat la competiție au terminat întrecerea pe următoarele poziții: Amalia Tataran (CS Dinamo) – locul 30, Greta Vereș (CSA Steaua) – locul 51 și Maria Udrea (CSA Steaua) – locul 53. Au concurat 127 de sportive.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button