Sport

Amatorism total la FC BRAȘOV! Echipe din Liga 2 au, deja, reunirea lotului, începând pregătirea…

  • fcbv_49.jpg

La FC Brașov, nici acum, în ceasul al 12-lea, nu există președinte, nu se știe cine va fi antrenor principal și care va fi componența lotului de jucători pentru noul sezon, ce va începe, atenție, în 6 august!

S-a spus doar că în această săptămână va avea loc o ședință AGA la FC Brașov, în care se va lua o decizie privind noul președinte. Mai este o zi până la week-end și… nimic!

De asemenea, jucătorii și antrenorii (majoritatea au contracte în vigoare până în 30 iunie) sunt neplătiți din februarie, iar la FRF se tot adună memoriile cu subiect… „galben-negru”.

Prin comparație, unele formații din eșalonul secund sunt, deja, în bloc-start, „atacând” stagiunea 2022-2023. De pildă, Unirea Dej a anunțat reunirea pe 16 iunie, cu programul de pregătire, cu meciurile amicale antamate, a stabilit cantonamentul, a dat publicității lotul de jucători.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare