Sport

Alte priorități…

 

Tot mai mulți antrenori din Liga 1 sunt trimiși în tribune, pentru că îndrăznesc să le ceară explicații arbitrilor pentru deciziile (greșite) luate. Dacă Dan Petrescu și Gică Hagi au fost pedepsiți mai demult, în runda a 11-a i-a venit rândul „duo”-ului Edi Iordănescu (Gaz Metan Mediaș), Cătălin Anghel (locțiitorul „Regelui” la FC Viitorul) să vadă roșu, și la propriu, și la figurat în fața ochilor.

Și nimeni nu poate primi explicații de la conducerea CCA despre acest comportament aroganto-infatuato-iritant al arbitrilor noștri (cu Sebastian Colțescu și Istvan Kovacs vârfuri de lance), pentru că „Richelieu”-ul Alexandru Deaconu preferă să stea ascuns în buncăr și să uneltească din întuneric la viitoarele delegări. În plus, șefimea de la FRF ignoră cu bună știință acest subiect, având – vorba lui Cristi Balaj – cu totul alte preocupări: „Pe cei de la federaţie, şi vorbesc în cunoştinţă de cauză, nu îi interesează ceea ce se vorbeşte la emisiuni şi ce se scrie prin presă. Opinia publică nu este importantă pentru ei. Pe ei îi interesează futsal, fotbal feminin, cât mai multe cluburi care să îi voteze, preşedinţi de AJF care să primească salariul…”. Astfel se încheagă sistemul, iar la viitoarele alegeri să fie indestructibil, nu să mai vină vreun Ionuț Lupescu să creeze emoții.

Apoi, nici FRF, nici LPF (Gino Iorgulescu are, acum, alte priorități, cu copilul său) nu sunt preocupate de starea gazonului de pe Stadionul „Ion Oblemenco”, unde jucătorii se accidentează pe bandă rulantă, rămânând cu crampoanele înfipte în solul nisipos. Iarba, care a început să miroasă (Victor Pițurcă, disperat, așteaptă un control de la Ministerul Sănătății), nu poate fi schimbată, întrucât – și ea fiind bugetară! – n-a depășit termenul de garanție stipulat în contract.

Dar, de fapt, de ce ne mai mirăm, întrucât în toate segmentele vieții românești se petrec astfel de chestii aberante, în numele interesului de castă, care evident că frânează progresul.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare