Sport

ALEGERI LA COSR. Brașoveanul Covaliu sau Gabi Szabo?!…

 

Astăzi, începând cu ora 11.00, în cadrul Adunării Generale, 28 de persoane vor candida pentru diferite funcții în cadrul Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR).

Pentru funcția de președinte se vor „bate” brașoveanul Mihai Covaliu (39 de ani), președintele Federației Române de Scrimă și antrenorul lotului național de sabie, și fosta mare atletă Gabriela Szabo (40 de ani), care a fost Ministrul al Sportului în Guvernul PSD condus de Victor Ponta.

„Cova” are drept principal obiectiv intrarea în normalitate a sportului românesc, vizând un loc între primele 20 de națiuni la Jocurile Olimpice de la Tokyo – 2020.

Patru persoane și-au depus candidaturile pentru funcția de vicepreședinte: Sorin Babii, Alexandru Dedu – care și-a anunțat intenția de a face echipă managerială cu campionul olimpic la sabie de la Jocurile Olimpice din 2000 – Sydney, Nicu Vlad și Camelia Potec.

Destui s-au înscris în cursa pentru a deveni membru al Comitetului Executiv al COSR. Printre cele mai importante nume, din punctul de vedere al sportului brașovean, le menționăm pe cele ale lui Puiu Gaspar, secretarul general al Federației Române de Schi Biatlon – cetățean de onoare al Râșnovului, și George Cosac, președintele CS Dinamo, fostul tenisman activând mult timp ca șef al CS Dinamo – Centrul Brașov.

Interesant este că George Boroi, comandantul CSA Steaua București, și-a retras în ultimul moment candidatura pentru a deveni membru al COSR. Conform ultimelor informații, el va fi numit secretar general al COSR, în cazul în care Mihai Covaliu devine președinte.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare