Sport

ALARMANT: Dana Haralambie este în CĂDERE de formă!!!

 

După un început de sezon promiţător în Cupa Mondială feminină de sărituri cu schiurile, în care a acumulat puncte frumoase, Dana Vasilica Haralambie, sportivă născută la Săcele şi legitimată la CS Dinamo, se află într-o cădere de formă.

Astfel, în week-end, în cadrul etapelor de Cupă Mondială de la Sapporo (Japonia), a dezamăgit, ocupând locurile 35 (săritură de 79.5 metri – 84.1 p) şi 36 (77.5 m – 76.5 p) din 40 de concurente care au sărit pe trambulina având K 90 de metri.

Sâmbătă, victoria i-a revenit niponei Yuki Ito (95 + 96 m – 254.3 p), urmată pe podium de conaţionala Sara Takanashi şi de norvegianca Maren Lundby, în timp ce ieri a câştigat Lundby (97 + 100 m – 248.5 p), în top 3 fiind însoţită de Ito şi de Katharina Althaus (Germania).

În clasamentul general al Cupei Mondiale, Sara Takanashi este în continuare prima, cu 690 de puncte. Dana Haralambie se află pe a 32-a poziţie, cu 38 p.

Înaintea concursurilor de Cupă Mondială de la Râşnov (28, 29 ianuarie), săritoarele cu schiurile din elită se vor întrece tot în Japonia, la Zao (20, 21 ianuarie).

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare