Sport

ACS „SR” MUNICIPAL BRAȘOV. Optimism înaintea meciului cu formația lui Dragnea, Turnu Măgurele. „Noi suntem FC Brașov și suntem obligați să câștigăm fiecare meci”

 

Derby-ul rundei a patra a Ligii 3 la fotbal, Seria a 3-a, va avea loc pe Stadionul „Tineretului”. ACS „SR” Municipal Brașov și Turris Oltul Turnu Măgurele, formația finanțată de Valentin Dragnea, fiul liderului PSD, Liviu Dragnea, două dintre formațiile care luptă pentru promovarea în Liga 2, vor fi față în față de la ora 17.00.

După trei runde, brașovenii au 6 puncte, în timp ce formația din Teleorman a adunct cu unul mai mult.

„Întâlnim o echipă bună din toate punctele de vedere. Dar noi suntem FC Brașov și suntem obligați să câștigăm fiecare meci. Am încredere în jucători, că sâmbătă vom face un meci mare, vom fi o echipă agresivă și vom câștiga. Pentru asta e nevoie de sacrificiu, de determinare și de concentrare, ca să nu repetăm greșelile comise în disputa cu Craiova. Sunt și ceva probleme de lot, însă am încredere că orice jucător va intra pe teren va da totul pentru ca echipa să obțină cele trei puncte. Am avut acces la un singur meci al rivalilor, l-am urmărit de multe ori. Au în componență jucători valoroși, pe unii aș fi vrut să îi am la Brașov. Îmi place Fotescu. Pe Marian Constantinescu îl cunoaște toată lumea. Din cauza situației care a fost în vară, nu am putut să vorbesc cu el. Îl au la mijloc pe Băjenaru, care, chiar dacă are o vârstă, este un fotbalist ce poate face diferența. Sunt acolo și doi fundași centrali de valoare. Îl știu și pe Erik Linkar, e un antrenor tânăr, ca și mine. Cred că determinarea, valoarea și concentrarea jucătorilor vor face diferența în meciul de sâmbătă. Un egal nu este un rezultat bun pentru noi. Eu, ca antrenor, îmi doresc să câștig fiecare meci. Sunt momente în care e bun și un punct, dar nu acum. Lupta pentru promovare cred că se va duce în patru, noi, Craiova, Turnu Măgurele și Alexandria. E un start de campionat în care echipele se caută”, a opinat tehnicianul „galben-negrilor”, Florin Stângă.

Sorin Strătilă, cel ce a debutat în noul sezon în meciul de la Voluntari, după ce în primele două etape a fost suspendat, a menționat: „Întâlnim o rivală în lupta pentru promovare. E o echipă bună, cu jucători experimentați, dar noi trebuie să luăm cele trei puncte. Dacă nu vom repeta greșelile din partida cu Craiova, vom obține victoria. E o perioadă importantă, urmează două meciuri tari, cu Turnu Măgurele și cu Alexandria. Ar fi ideal să le câștigăm, însă eu consider că important este să nu pierdem. Știu din experiență că un campionat se câștigă cu echipele mici. Dacă nu pierzi cu rivalele directe și bați echipele mici, cu siguranță ești pe primul loc. Pentru noi, e bine că terminăm o perioadă în care am întâlnit toate contracandidatele”.

Atacantul Alexandru Avram a menționat: „Este o partidă pe care trebuie să o câștigăm. Astfel de meciuri ne fac mai puternici. Este o serie grea, cea mai dificilă din Liga 3. Acest lucru va ajuta echipa care va promova”.

CITEȘTE ȘI: 

ATENŢIE ACS „SR” BRAŞOV! Adversara de sâmbătă s-a calificat în 16-imile Cupei României!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button