Sport

ACS „SR” MUNICIPAL BRAȘOV. Întăriri de la CS „U” Craiova. „Vrem să ajutăm Brașovul să promoveze”

 

ACS „SR” Municipal Brașov a promovat în Liga 3, însă momentan situația este incertă, după ce Simon Maurer s-a retras.

Primul semnal pozitiv a fost dat de autoritățile locale, Primăria și Consiliul Județean fiind de acord să se implice în proiectul lansat de fanii „stegari”. Apoi, mâine ar trebui să vină sub Tâmpa oamenii de afaceri care vor prelua echipa, pentru semnarea actelor, iar lucrurile să intre pe traiectoria așteptată.

Va mai rămâne problema lotului de jucători, fiind evident faptul că este nevoie de întăriri pe câteva posturi, dar și de fotbaliști U20 și U21 de calitate, pentru a respecta regula FRF pentru acest sezon – detalii aici: BRAȘOV. Reguli noi pentru echipele din Liga 3.

Vestea bună vine la la Craiova, CS „U” fiind dispusă să trimită întăriri sub Tâmpa.

„Noi le-am spus celor de la Brașov că putem să îi ajutăm, vom vedea ce se va întâmpla. Craiova are tineri de calitate, care pot merge la Brașov, să ajute echipa. Profităm de faptul că noi avem meci la Sf. Gheorghe, vom sta la Brașov și ne vom întâlni cu președintele Vasile Dochița. Eu îmi doresc să ajut acest oraș, de care mă leagă amintiri frumoase. Până acum totul merge bine. Brașovenii au plecat de la zero cu o echipă curată și au promovat în Liga 3. Urmează să urce în Liga 2, după care – asaltul spre marea performanță”, ne-a declarat președintele CS „U” Craiova, Marcel Popescu.

Altfel, după cum am anunțat, jucătorii și-au primit salariul pe luna mai și așteaptă ultima restanță, drepturile pe luna iunie.

„Tot ce îmi doresc este ca lucrurile să se așeze, să avem liniște să municm și să ne îndeplinim obiectivul. Este clar că avem nevoie de câțiva jucători: portar, fundaș central, fundaș stânga și doi atacanți. Am auzit și eu că cei de la Craiova sunt dispuși să ne ajute cu juniori. Momentan, nu am discutat cu nimeni, așteptăm să vină noii proprietari”, a punctat antrenorul Florin Stângă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare