Sport

ACS SR MUNICIPAL BRAȘOV. „După tot ce se întâmplă în jurul echipei începând din vară, este clar că nu se dorește fotbal la Brașov”

 

ACS SR Municipal Brașov încheie o săptămână în care jucătorii au refuzat să se antreneze din cauza problemelor financiare cu un meci pe terenul „lanternei” Viitorul Domnești.

Mâine, de la ora 14.00, brașovenii vor întâlni cea mai slabă echipă a Seriei 3 din Liga a 3-a, care a pierdut toate cele 12 meciuri jucate până acum, a marcat doat 7 goluri și a încasat 59.

„Cred în dorința jucătorilor de a se autodepăși, în ciuda a tot ce s-a întâmplat în această săptămână și sper că vom lua cele trei puncte. Chiar dacă lucrurile nu sunt normale, noi ne dorim să câștigăm ultimele trei meciuri din acest tur de campionat”, a declarat antrenorul Florin Stângă.

Interesant este că, deși clubul planează în incertitudine din punct de vedere financiar, pe plan sportiv ACS SR Municipal ar putea încheia prima parte a campionatului pe primul loc, deși în acest moment este la două puncte de Turris Oltul Turnu Măgurele și la patru lungimi de liderul Flacăra Horezu.

În afară de partida cu Viitorul Domnești, brașovenii mai au duelurile cu Flacăra Moreni, penultima clasată, respectiv Atletic Bradu, ocupanta locului 12. În schimb, în această etapă, Turris Oltul Turnu Măgurele are, cel puțin teoretic, un meci greu cu CS „U” Craiova 2. Flacăra Horezu joacă mâine pe terenul echipei de pe poziția a șasea, Unirea Bascov, apoi va întâlni acasă o altă grupare incomodă, ACSO Filiași, iar în ultima rundă va merge la Craiova pentru partida cu CS „U” 2.

Programul complet al etapei: vineri, ora 14.00 – Astra 2 – FC Pucioasa, ACSO Filiaşi – CSM Alexandria, CS U Craiova 2 – Turris Oltul Turnu Măgurele, Hermannstadt 2 – FC U Craiova, Viitorul Domneşti – ACS SR Municipal Braşov, Flacăra Moreni – Atletic Bradu; sâmbătă, ora 14.00 – Unirea Bascov – Flacăra Horezu, Sporting Roşiori – FC Voluntari 2.

Totuși, în continuare, viitorul grupării ACS SR Municipal este incert, iar antrenorul Florin Stângă pare să își fi pierdut și el speranța.

„Această echipă este formată doar din brașoveni. Reprezintă orașul Brașov și despre ea se vorbește cel mai mult în presa locală și chiar în cea națională. Dacă am fi avut liniștea necesară, am fi putut promova. După tot ce se întâmplă în jurul echipei începând din vară, este clar că nu se dorește fotbal la Brașov și că nimeni nu vrea să vină lângă noi. Nu se poate ține o echipă doar cu ceea ce fac suporterii. Este păcat și trist, dar asta este realitatea. Singurul lucru care ne-a rămas este să terminăm turul cu fruntea sus. Să câștigăm cele trei meciuri și să demonstrăm că noi ne-am făcut treaba pe teren și că am fi meritat mai mult. Poate, iarna asta să aducă ceva bun, dar nu văd un viitor”.

FOTO: Arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare