Sport

ACS SR MUNICIPAL BRAȘOV. Cu un picior în groapă. „În vestiar se discută despre desființarea echipei”

 

ACS SR Municipal Brașov este aproape de colaps. Deși lucrurile merg bine pe plan sportiv, echipa are mari probleme financiare. Cum autoritățile locale nu par dispuse se se alăture acestui proiect, iar oameni de afaceri dornici să se implice nu sunt, gruparea de la poalele Tâmpei ar putea muri la scurt timp de la înființare.

Într-o conferință de presă susținută astăzi, tehnicianul Florin Stângă a anunțat că sfârșitul este aproape dacă nu se va întâmpla ceva în perioada următoare.

„Suntem într-o situație foarte delicată. În vestiar se discută despre desființarea echipei. Unii jucători vor să plece de la echipă. Sunt un unii fotbaliști care nu vor să joace pentru că le este teamă că vor avea soarta pe care au avut-o Ema Popa, Poverlovici și Albert Popa. Se tem că dacă se vor accidenta nu vor fi băgați în seamă și își vor plăti din propriul buzunar refacerea. Unii băieți mi-au transmis deja că au oferte și că vor să plece. Jucătorii se gândesc că vin sărbătorile și nu vor avea nici un ban în buzunar. Tot ce se întâmplă în jurul echipei face ca atmosfera să nu fie una propice performanței. Lumea așteaptă rezultate, dar nimeni nu mișcă ceva concret. Am decis să închid antrenamentele pentru a proteja jucătorii. Până nu se va rezova situația clubului, antrenamentele vor fi închise, pentru că vreau să fiu doar eu cu băieții. Nu este o situație bună, sunt iritați, nervoși. A fost și discuția cu Gică Vișinescu. Ceea ce a făcut el nu este normal. El este maseur la echipa. A fost a patra oară când a ridicat tonul la antrenorul prinicpal și m-a jignit, așa ceva nu se poate întâmpla la un club profesionist. Trebuie să înțeleagă toți că fără disciplină și respect nu se poate. Îi rog pe toți fanii echipei să vină la meci, să cumpere bilete. Acum, în club nu este nici un leu. Nu sunt bani pentru organizarea meciurilor”, a declarat antrenorul Florin Stângă.

„Vasile Dochița s-a retras din cauza problemelor medicale. Paul Enache a ajutat clubul cât a putut, a văzut că nu se poate mai mult și simt ca și el s-a retras. Am rămas noi, atrenorii, eu și Andrei Șanta, plus Claudiu Cazan, care este director sportiv și Dan Crainiciuc. Noi suntem cei care ne ocupăm de destinele acestui club. Nu avem cu cine să discutăm. Dacă nu se va întâmpla ceva în perioada următoare… Această echipă este singura din Brașov care poate să ducă mai departe acest fenomen social care este fotbalul. Este păcat că nimeni nu se implică. E dureros. Jos pălăria în fața jucătorilor pentru ce au făcut până acum. Nu am ce să le reproșez, sunt alături de ei din toate punctele de vedere. I-am rugat să dam totul până la finalul turului, după care sunt liberi. Este păcat că se întâmplă așa ceva la acest club care are o asemenea tradiție în spate. Știm, lumea, suporterii așteaptă șase victorii în aceste ultime runde din tur. Și noi ne dorim, dar ce facem pentru jucători. Eu încă am încredere că Primăria și Consiliul Județean vor veni lângă echipă. Eu sunt simplu antrenor. Poate va veni și momentul în care îmi voi depăși atribuțiile și voi face mai mult. Dacă vom câștiga sâmbătă, voi face tot ce ține de mine să vorbesc personal cu primarul George Scripcaru și cu președintele Consiliului Județan Adrian Veștea. Dacă îmi vor spune în față că nu vor să se implice, mă voi resemna. Până atunci eu cred în continuare”, a adăugat tehnicianul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare