Sport

ACS „SR” BRAŞOV. UPDATE. Petre Lucian e legat sufleteşte de echipă!!!

 

Petre Lucian a ţinut să-şi spună punctul de vedere privitor la declaraţia lui Paul Enache, managerul sportiv al ACS „SR” Municipal Braşov, care-l vizează (detalii, aici: ACS „SR” BRAŞOV. Posibil transfer al unui jucător cu meciuri în Liga 1!!! Alte noutăţi…).

„Eu am renunţat din data de 30 iunie la contractul avut cu FRF ca referent zonal, tocmai pentru a fi alături de ACS «SR» Municipal Braşov în ascensiunea sa sportivă. Programul meu la ACS «SR» n-a fost niciodată afectat de alte lucruri, 100% am dat totul pentru acest club. Din punctul meu de vedere, Paul Enache a primit nişte informaţii trunchiate, cum că n-aş avea timp. Sper să am o discuţie cu dânsul, iar situaţia să se clarifice”, a relatat Petre Lucian, care ne-a spus că se simte, alături de galerie, ca un tată al clubului, iar acum este despărţit de copil: „Este o chimie specială”.

„Eu am încredere deplină în acest colectiv de la ACS «SR», sunt băieţi de mare caracter, le urez baftă şi sunt convins că vor face lucruri frumoase şi în noul sezon”, a conchis Petre Lucian.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare