Sport

ACS „SR” BRAȘOV. George Scripcaru, despre implicarea Primăriei!…

 

ACS „SR” Municipal Brașov trăiește de pe o zi pe alta. Salvarea momentului a venit de la Nicu Badea, fostul vicepreședinte al grupării, care, așa cum a promis, a achitat salariile pe luna august. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în viitor.

Managerul sportiv Paul Enache caută în continuare soluții, încercând din răsputeri să aducă autoritățile locale lângă această echipă care încă îşi doreşte promovarea în eşalonul secund al fotbalului românesc.

Despre implicarea municipalității în acest proiect, primarul George Scripcaru ne-a declarat astăzi: „Am avut două discuții în vară pe această temă cu Vasile Dochița și Paul Enache. Mi-au prezentat un proiect în care era și un investitor ce ar fi venit la echipă. Apoi, nu știu ce s-a întâmplat, de nu s-a mai materializat. Nu au mai venit… Există o modalitate prin care ne putem implica. Putem avea o cotă parte în acest proiect, putem ajuta cu infrastructura și cu baza materială. Dacă faceți un calcul, nu este deloc de neglijat această sumă. În ceea ce privește salariile fotbaliştilor şi antrenorilor, este imposibil să dăm bani. Nu putem să le facem noi pe toate. Am discutat și cu Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Braşov, care, de asemenea, se poate implica. Aceasta este situația în momentul de față, vom vedea ce va fi în viitor”.

Astfel, este clar că pentru a supravieţui, ACS „SR” Municipal Brașov are nevoie de unul sau mai mulți investitori, care să asigure bugetul de salarii.

CITEŞTE ŞI: BRAŞOV. Flacăra Horezu, cu primarul la meci!!! Şi acolo se poate!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare