Sport

ACS SR BRAȘOV. Florin Stângă, despre meciul cu Cisnădie din Cupa României: „Trebuie să ne calificăm. Vrem să aducem o echipă de Liga 1 pe «Tineretului»”

 

ACS SR Municipal Brașov va susține miercurea viitoare primul meci oficial din noul sezon.

De la ora 17.30, brașovenii se vor duela, în deplasare, cu Măgura Cisnădie, în faza a doua a Cupei României.

Florin Stângă, tehnicianul „galben-negrilor”, a vorbit despre duelul cu sibienii: „Este o echipă de Liga 4, care în faza precedentă a învins o formație de Liga 3, FC Avrig. Probabil, este o echipă care joacă bine pe teren propriu. Nu am încă suficiente informații. Voi vorbi cu Iulian Popa, care știe formațiile din zonă. Nu va fi ușor. Jucăm în deplasare, vom pleca în ziua meciului, dar vreau să câștigăm și să ne calificăm. Eu îmi doresc să mergem cât mai departe în această competiție. Să aducem pe «Tineretului» o echipă importantă din România. Aș vrea să ajungem să jucăm chiar cu o grupare din Liga 1”.

Altfel, Stângă a anunțat că și în sezonul viitor va exista o colaborare între ACS SR și Kids Tâmpa, care va da câțiva jucători tineri.

Despre campionatul Ligii 3, tehnicianul a punctat: „Nu se știe nimic despre serii. Tot ce sper este să ajungem într-o serie cu echipe din zonă. Probabil, săptămâna viitoare se vor anunța. La noi lucrurile sunt O.K. Ne antrenăm bine. Încă nu au semnat jucătorii, dar o vor face în aceste zile. Cei care se ocupă de club au dat asigurări că vor fi bani pentru campionat. Cred că lucrurile se vor așeza și la noi până la urmă”.

Sâmbătă, de la ora 18.00, pe „Tineretului”, ACS SR va juca un meci amical cu Cetate Râșnov.

CITEȘTE ȘI: 

CUPA ROMÂNIEI. Adversarele echipelor brașovene calificate în turul 2 sunt…

ACS SR BRAȘOV. În locul portarului Albert Popa a venit…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare