Sport

Achiriloaie, la Lake Louise: „Am avut niște SENZAȚII ORIBILE”!!!

 
În probele de coborâre și Super G-ul disputate la Lake Louise, în Canada, în Cupa Mondială masculină de schi alpin, Ioan Valeriu Achiriloaie a avut evoluții slabe – vezi aici: Beat Feuz, ÎNVINGĂTOR la Lake Louise!!! Ce a făcut brașoveanul Achiriloaie?!…;
 
 
Pe pagina sa de Facebook, sportivul legitimat la Corona Brașov a ținut să dea unele explicații privitoare la startul său în noul sezon internațional.
 
Iată ce a relatat: „Sunt mulțumit de prima coborâre din cadrul Cupei Mondiale. De Super G mai puțin. Am fost extrem de supărat după antrenamentul oficial, am avut niște senzații oribile, nu am înțeles nimic din acea zi. Bine că am reușit să mă redresez pentru cursă și în comparație cu prima întrecere de anul trecut este vizibil mult mai bine. Acum voi căuta să reduc diferența din ce în ce mai mult. Am un obiectiv în minte, dar încă nu îl împart cu voi”.
 
Pe 1 și 2 decembrie, Ioan Valeriu Achiriloaie va lua startul în probele de coborâre și Super G din cadrul etapei de Cupă Mondială de la Beaver Creek (SUA).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare