Sport

Achiriloaie, COBORÂRE ONORABILĂ la Mondiale!!! Un elvețian a câștigat!!!

 

La doi ani după titlul suprem cucerit de Patrick Küng la coborâre, un alt elvețian, Beat Feuz (foto), s-a impus în „proba regină”, ieri, la Mondialele de schi alpin de la St. Moritz.

În fața a peste 40.000 de spectatori euforici, printre care și celebrul tenisman Roger Federer, el a „scos” cel mai bun timp – 1.38.81. Pe locul secund s-a clasat canadianul Erik Guay, la 12 sutimi în spatele învingătorului, pe trei încheind austriacul Max Franz.

Ioan Valeriu Achiriloaie, schior legitimat la Corona Brașov, a terminat pe locul 45, din 53 de concurenți care au trecut linia de sosire, la 5.82 secunde în spatele lui Beat Feuz.

„E din ce în ce mai bine”, a concluzionat Achiriloaie pe pagina sa de Facebook după participarea sa la Mondialele de la St. Moritz.

Proba feminină de coborâre a fost adjudecată de slovena Ilka Stuhec, vedeta americană Lindsey Vonn mulțumindu-se cu medalia de bronz.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare