Sport

Academie de schi la Brașov

Academie de schi la Brașov.

Brașovul a fost, zilele trecute, gazda evenimentului de lansare a Academiei de Schi „Dinamo”. Potrivit organizatorilor, este un proiect ambițios ce își propune să promoveze schiul și biatlonul în rândul copiilor și tinerilor din România. Acțiunea a fost marcată de activități recreative la care au luat parte aproximativ 150 de copii și invitați.

Academie de schi la Brașov

La acest eveniment au fost prezenți și câțiva dintre campionii români la nivel mondial și european în sporturile de iarnă, precum Gheorghe Gârniță, Dana Cojocea, Paul Constantin Pepene, Luminița Piscoran, George Buta și George Jinga.

La eveniment a fost prezent și Puiu Gaspar, secretarul general al Federației Române de Schi și Biatlon. Antrenorii precum Alexandra Stoian, Raul Popa și Ferencz Reka sunt cei care îi vor ghida pe copii în descoperirea și perfecționarea acestor sporturi minunate.

Academie de schi la Brașov | MyTex.ro
Academie de schi la Brașov 10

În cadrul Academiei de Schi „Dinamo”, selecțiile pentru taberele multisport au început deja în școli, iar organizarea acestor tabere va contribui la formarea viitoarelor talente ale sportului românesc. Copiii cu vârste între 7 și 12 ani vor avea oportunitatea de a se dezvolta fizic și mental, sub îndrumarea specialiștilor din cadrul Asociației Sportive Dinamo Nicopole.

Academia de Schi „Dinamo” este un proiect ambițios, susținut de numeroși parteneri și sponsori. Organizatorii speră să fie punctul de plecare pentru formarea unor cariere de succes în schi și biatlon. Este o oportunitate pentru tinerii sportivi să își valorifice talentul și să reprezinte România la competiții internaționale de prestigiu, precum Festivalul Olimpic de Tineret European 2027 și Jocurile Olimpice de Tineret – 2028, care ar putea fi găzduite chiar de județul nostru.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
jonelul
10 luni în urmă

nu vine si imbecilul de achiriloaielor sa ne predea arta schiului ?

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare