Sport

Absențe IMPORTANTE la echipa națională de fotbal!!!

 

Naționala de fotbal a României s-a reunit ieri la Mogoșoaia, selecționerul Cosmin Contra aflând că nu se poate baza pe serviciile a doi jucători importanți pentru „dubla” cu Kazahstan (5 octombrie, la Ploiești) și Danemarca (8 octombrie, la Copenhaga), ultimele meciuri ale „tricolorilor” în preliminariile Cupei Mondiale din Rusia – 2018.

Eric Bicfalvi (FC Ural) are dureri la spate, iar Iasmin Latovlevici (Galatasaray Istanbul) se confruntă cu probleme musculare la coapsa stângă. „Guriță” a decis să nu convoace alți fotbaliști la lot, în locul celor doi.

Aseară, Contra a susținut un prim antrenament, la care au fost prezenți doar 10  dintre „tricolori”: Pantilimon, Fl. Andone, D. Grigore, B. Stancu, Cr. Ganea, Hanca, Băluță, Bancu, Al. Ioniță, Grozav. Așa cum s-a relatat pe site-ul frf.ro, jucătorii au făcut cunoștință și cu noii membri ai staff-ului tehnic: Ionel Gane și Adrian Mihalcea (antrenori secunzi), Leontin Toader (antrenor cu portarii) și Javi Reyes (preparator fizic).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare