Sport

A murit Gigi Mulțescu

A murit Gigi Mulțescu.

Anunțul a fost făcut de Ionel Culina, fostul purtător de cuvânt al grupării Dinamo București: „CÂINE ȘI DUPĂ MOARTE. Îți mulțumim, Gigi Mulțescu! Copii fiind, pe 15 septembrie plecam la școală, să învățăm ce înseamnă viața, ce înseamnă Dinamo. Astăzi, tot pe 15 septembrie, Gigi Mulțescu a plecat dintre noi și ne-a lăsat să învățăm singuri ce-a fost Dinamo și ce va fi pentru următoarele generații. Dumnezeu să te odihnească în pace, Gigi Mulțescu!”.

A murit Gigi Mulțescu

Fostul antrenor în vârstă de 72 de ani fusese internat în spital, din cauza unei pneumonii care i-a agravat celelalte afecțiuni de care suferea.

În lunga sa carieră de antrenor, Gigi Mulțescu a activat și la FC Brașov. Ca fotbalist, un mijlocaș deosebit de talentat, a fost la Jiul Petroșani și Dinamo București. A îmbrăcat tricoul primei reprezentative a României de 16 ori, înscriind și 2 goluri.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button