Sport

A cam dat chix la FC BRAȘOV, dar e în cărți să devină șeful unui club din Liga 1…

  • limoniu_2.jpg
 

Numit de primarul Allen Coliban președinte, cu tam-tam, Ioan Mărginean a avut un sezon greu, cu o serie de poticniri la FC Brașov, astfel că la finalul sezonului contractul nu i-a mai fost prelungit.

Edilul-șef, care – altfel – a salutat menținerea în Liga 2, a spus că FC Brașov nu (mai) are nevoie de un „președinte povestitor”, astfel că a fost adus, ca într-o telenovelă, Marin Mitran, ex-director sportiv la FC Buzău.

„Limoniu”, amic cu Romeo Pașcu încă de pe vremea celebrei cooperative, are acum o ofertă tentantă, aceea de a fi manager general la Universitatea Cluj, după cum a informat Gazeta Sporturilor.

Ioan Mărginean, cu puternice conexiuni la cel mai înalt nivel în Cluj (poate și de-asta l-a „atras” pe Allen Coliban…), va avea obiectivul de a salva „șepcile roșii” de la retrogradarea din Superligă, împreună cu noul antrenor, Eugen Neagoe, numit în locul demisionarului Erik Lincar.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare