Sport

82 de sportivi din 15 țări concurează la Râșnov / Cine reprezintă România

82 de sportivi din 15 țări concurează la Râșnov.

România devine în acest weekend capitala internațională a săriturilor cu schiurile.

Evenimentul, care va avea loc la Complexul Olimpic pentru sporturi de Iarnă din Râșnov între 20 și 22 septembrie, reprezintă o etapă foarte importantă pentru sportivii ce își doresc să adune puncte pentru calificarea la Jocurile Olimpice de Iarnă.

Competiția de la Râșnov este prima din seria de Grand Prix-uri din această toamnă, serie care va continua în Austria și Germania.

82 de sportivi din 15 țări concurează la Râșnov

Evenimentul va aduce la start 82 de sportivi de elită din 15 țări precum China, Franța, Italia, Japonia, Norvegia, Polonia, Slovenia, Ucraina, Statele Unite, Austria, Finlanda, Kazahstan, Elveția, Turcia și, bineînțeles, România. Detalii, AICI.

Țara noastră va fi reprezentată la feminin de Dana Haralambie (foto) și Alesia Mîţu, iar la masculin de Daniel Cacina și Mihnea Spulber.

„Suntem mândri să găzduim din nou Grand Prix-ul de sărituri cu schiurile la Râșnov. Această competiție este nu doar o ocazie de a promova acest sport minunat, ci și de a arăta lumii că România este capabilă să organizeze evenimente de talie mondială. Efortul pe care l-am depus alături de partenerii noștri pentru a aduce laolaltă cei mai buni săritori ai momentului, într-un cadru de o frumusețe naturală impresionantă, este o realizare de care ne putem bucura cu toții. Mai mult decât atât, pentru sportivii noștri, acest Grand Prix este o șansă de a concura la ei acasă, în fața unui public care îi susține din toată inima. Dana Haralambie, Daniel Cacina, Mihnea Spulber și Alesia Mîţu sunt tineri cu un potențial uriaș, care s-au pregătit intens, iar participarea lor la acest Grand Prix reprezintă o oportunitate foarte bună de a-și demonstra valoarea. Sperăm ca prin această competiție să inspirăm noi generații de sportivi și să arătăm că România poate deveni un pol important al sporturilor de iarnă pe plan internațional. Intrarea este liberă și îi invităm pe toți cei care doresc să vadă un spectacol sportiv de excepție să vină la Râșnov și să fie parte din această experiență unică, a declarat Puiu Gaspar, secretarul general al Federației Române de Schi Biatlon (FRSB).

Grand Prix-ul de la Râșnov poate fi urmărit în direct și pe TVR Sport, sâmbătă și duminică, de la orele 11.30 și 16.00.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
jonelul
1 zi în urmă

Dar “marea” Ania Cailll impreuna cu imbecilul Achiriloaielor, nu mai participa ? Ori a trecut la selectionata Andorei ?

Back to top button