Sănătate

Testare medicală gratuită la mall, astăzi, la Brașov

Testare medicală gratuită la mall, astăzi, la Brașov.

Caravana mobilă pentru screeningul cancerului de col uterin va ajunge din nou în județul Brașov, de data aceasta, chiar în municipiul reședință de județ. Și într-un spațiu neconvențional. Mai precis, astăzi, 8 aprilie, în intervalul 12.00 – 20.00, caravana de screening va fi prezentă în parcarea Coresi Shopping Resort Braşov. La testarea gratuită Babeş Papanicolau şi HPV sunt invitate să ia parte femei din Braşov din grupa de vârstă 24-64 de ani. Nu contează dacă sunt asigurate sau nu. Femeile care se prezintă la caravană pentru testare sunt rugate să aibă la ele cartea de identitate.
Testare medicală gratuită la mall, astăzi, la Brașov. Testarea de la mall se desfăşoară în cadrul proiectului „Program de prevenție, depistare precoce și tratament precoce al cancerului de col uterin, Regiunea Centru” derulat de Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș. Vineri, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii – „Sănătate pentru toţi”, echipa proiectului a organizat în Braşov conferinţa de promovare a acțiunilor privind depistarea precoce a cancerului de col uterin.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button