Sănătate

Sondaj. Aproape trei sferturi dintre adulţi nu şi-au făcut un plan de îngrijire la sfârşitul vieţii

 

Aproape trei sferturi dintre adulţii din Marea Britanie nu şi-au făcut un plan de îngrijire la sfârşitul vieţii, lăsând altora posibilitatea de a lua decizii în numele lor, arată un sondaj realizat pentru grupul „Which? Later Life Care”.

„Deşi poate fi inconfortabil să vă gândiţi la planurile dvs. pentru sfârşitul vieţii, puteţi să vă asiguraţi că atunci când acest moment va veni, cei dragi vor putea să respecte dorinţele şi preferinţele voastre”, a declarat Alex Hayman, directorul de marketing al „Which? Later Life Care”.

Astfel, 71% dintre adulţi nu au un plan în cazul în care ar avea nevoie de îngrijiri la sfârşitul vieţii şi, dintre cei 29% care au, doar trei din zece au subliniat tratamentul medical pe care l-ar refuza în cazul în care nu vor putea comunica chiar ei acest lucru.

Dintre cei care şi-au planificat îngrijirea la sfârşitul vieţii, 93% au făcut un testament în care au menţionat ce se va întâmpla cu proprietăţile, bunurile şi banii lor, 60% au făcut o împuternicire şi 58% au discutat despre preferinţele lor de îngrijire la sfârşitul vieţii cu familia sau prietenii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button