Sănătate

Nou-născut cu probleme medicale, adus cu elicopterul SMURD la Brașov (video)

Un nou-născut cu probleme medicale a fost adus cu elicopterul SMURD la Brașov. Cazul nu a fost, însă, mediatizat de ISU Brașov. Astfel, se știu doar date oferite de autorităție din Prahova, județ de unde a fost adus nou-născutul.

„Am asistat la o misiune de transport interspitalicesc a unui nou-născut cu probleme medicale, care a fost preluat de către elicopterul SMURD ce a aterizat pe platoul din incinta ISU Prahova.
Transportul echipajului SMURD la Maternitatea Ploiești pentru preluarea bebelușului a fost asigurat de către o ambulanță SAJ Prahova, iar, ulterior, a fost adus și îmbarcat în elicopter pentru a fi transportat la un spital din municipiul Brașov.
Ne exprimăm speranța că această acțiune va avea un deznodământ fericit pentru pacient și familia sa!”, au informat reprezentanții ISU Prahova.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
2 luni în urmă

[…] valorii voucherelor pe care municipalitatea le alocă mămicilor din Brașov pentru fiecare nou-născut. Astfel, de astăzi, cuantumul pentru tichetele valorice distribuite în cadrul programului […]

Back to top button