Sănătate

Monica Anghel avertizează cu privire la produsele de slăbit

Monica Anghel avertizează cu privire la pericolul pe care îl reprezintă pentru sănătate produsele de slăbit.
„Am o fostă colegă de liceu care a cumpărat niște nenorociri de genul acesta. A luat prima zi, iar a doua zi a ajuns la spital”, a povestit ea. Imaginea artistei este folosită ilegal pe internet tocmai pentru a promova acest tip de produse. Este folosit faptul că ea a slăbit peste 30 de kilograme. Numai că, Monica Anghel nu a folosit pastile, picături sau ceaiuri de slăbit, ci și-a schimbat stilul de viață.
Monica Anghel încearcă să facă dreptate în cazul firmelor care i-au folosit imaginea, în mod ilegal.

„Avocata mea a început de astăzi demersurile împotriva tuturor site-urilor care se folosesc de imaginea mea, care spun că am slăbit cu nu știu ce picături sau pastile. Este o escrocherie și trebuie să facem în așa fel încât să punem capăt acestor lucruri, că până la urmă că se folosesc de imaginea mea este un prejudiciu adus mie, dar problema este că…dau un exemplu concret. Am o fostă colegă de liceu, care a cumpărat niște nenorociri de genul acesta, a luat prima zi, iar a doua zi a ajuns la spital. Problema este că pot face rău”, a menționat Monica Anghel, citată de viva.ro.


Ea a subliniat că a reușit să slăbească prin dietă și exerciții fizice. A adoptat un stil de viață sănătos și a ajuns la rezultate spectaculoase, slăbind peste 30 de kilograme.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button