Sănătate

Momente de cumpănă pentru un tânăr din județul Brașov. Fiți parte din șansa lui!

Momente de cumpănă pentru un tânăr din județul Brașov. Doar cu ajutor, el le poate depăși… De mai bine de un an, el duce o luptă grea cu o boală nemiloasă: leucemia limfoblastică acută (popular cunoscută drept „cancerul sângelui”). Alex Geo – cum îi spun apropiații – are nevoie urgent de ajutor.  Singura lui speranță la viață a rămas în străinătate. Din păcate, însă, costurile depășesc posibilitatea financiară a familiei. Din acest motiv, apropiații îi roagă pe oameni să îi acorde ajutor financiar, pentru a beneficia de tratamentul vital.


„Vă rog din suflet să fiți și voi parte din șansa lui, donând într-unul din următoarele conturi:

* ING RON: RO58INGB0000999910754548 sau cu nr. de telefon 0736689450 – Duicu Olivia

* Revolut RON: 0736689450 sau folosind IBAN-ul RO40BREL0005501173810100 – Duicu Olivia

* Revolut transferuri internaționale: +40736689450 sau folosind IBAN-ul LT553250054145425366 (BIC REVOLT21) – Duicu Olivia

* BT RON: RO79BTRLRONCRT0398106702 (SWIFT BTRLRO22) – Coltea George Alexandru

Vă mulțumim din suflet și vă rog să distribuiți acest anunț, daca doriți!”, a scris verișoara tânărului, Olivia Duicu, pe pagina ei de Facebook, unde au fost postate și documente doveditoare.

Cazul ne-a fost adus în atenție de un cititor mytex.ro care cunoaște personal familia.

Alex are nevoie urgentă de tratament la clinici din Italia sau Israel

Alexandru George Colțea are 28 de ani. Este un tânăr pasionat de motociclete care acum doi ani ani nu s-ar fi gândit ce cumpănă îl așteaptă. Coșmarul său a început, fără să știe, chiar în toamna lui 2020, cu o banală tuse seacă, potrivit constatării dr. Stăncioaica Maria Camelia, de la Institutul Clinic Fundeni. Se întâmpla în noiembrie 2020. Câteva luni mai târziu, respectiv în februarie 2021, tânărul a fost diagnosticat cu leucemie limfoblastică acută.

Momente de cumpănă…

„De atunci a început o luptă dură, prin cicluri de chimioterapie, prin transplantul de celul stem, însă fără succes. La 3 luni post haplotransplant, s-a constatat recăderea bolii, iar medicii i-au transmis epuizarea resurselor medicale din România. Acum, singurele lui speranțe sunt terapiile oferite de 2 clinici din Perugia, Italia sau Ramat Gan, Israel.
Costurile, însă, pot depăși suma de 150.000 euro, iar pentru asta apelez la sprijinul vostru. Până la decizia finală în ceea ce privește clinica, vă rog din suflet să fiți și voi parte din șansa lui Alexandru, donând (n.r. în conturile menționate mai sus)”, a scris verișoara lui Alexandru.

Potrivit aspla.ro, leucemia limfoblastică acută este o afecțiune rară. Reprezintă aproximativ 0,3% din totalul cancerelor. În 60% din cazuri, această boală apare la persoane având între 0 și 14 ani. Din nefericire, are evoluție galopantă și poate fi fatală dacă nu este tratată. Pacienții pot fi asimpatomatici. Cel mai comun simptom este, totuși, febra. De obicei febra nu este însoțită de alt simptom. Dar poate apărea și anemia (cu stări de amețeală, oboseală, palpitații, lipsă de aer, paloare tegumentară). Pentru că evoluția bolii este una rapidă, tratamentul trebuie început imediat de la confirmarea diagnosticului. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button