Sănătate

Invitație la terapie în scop caritabil, la Brașov

Invitație la terapie în scop caritabil, la Brașov!
Asociația Haralambie are nevoie de un verticalizator – aparat necesar recuperării persoanelor în scaun rulant.


„Pe 3 decembrie mai mulți terapeuți și maseuri își vor uni forțele și vor folosi energia și priceperea lor pentru a face rost de acești bani.
Oricine dorește poate veni la sediul asociației să beneficieze de o terapie în schimbul unei donații minime de 50 de lei, iar banii strânși vor fi folosiți pentru cumpărarea aparatului”, se arată într-un anunț de promovare a evenimentului, postat de consilierul local Cătălin Anton.


Verticalizatorul va fi cadoul tuturor donatorilor pentru persoanele cu dizabilități din asociația Haralambie. Cadoul va fi oferit cu ocazia zilei internaționale a persoanelor cu dizabilități.


„Oricine este binevenit în cadrul evenimentului și se poate înscrie la unul dintre terapeuți pentru a beneficia de terapia aleasă. Eventualele modificări le veți putea urmări în cadrul evenimentului și pe grupul de Facebook al asociației“, a precizat consilierul local.
Sediul asociației Sf. Haralambie este pe str. Panselelor nr. 23 în cadrul Direcției de Asistență Socială Brașov. Puteți ajunge la destinație cu liniile de autobuze 52 și 53.

Date de contact aici.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button