Sănătate

Fructele de acum au de 30 de ori mai mult zahăr faţă de cele din trecut

 

Expertul în nutriţie Brian Clement spune că în ziua de astăzi fructele au de 30 de ori mai mult zahăr decât cele din trecut. Medicul explică de ce. „Chiar şi fructele zilelor noaste sunt hibrid, deoarece de-a lungul anilor, oamenii au creat combinaţii ale fructelor existente pentru a da naştere unor fructe cât mai dulci. Fructele actuale au de 30 de ori mai mult zahăr faţă de fructele iniţiale, originare. Este vital pentru sănătatea noastră să reducem consumul de zahăr. Din păcate, oamenii s-au americanizat: consumă fast food şi mâncare nesănătoasă!”, a spus Brian Clement, pentru emisiunea „Ce se întâmplă doctore“.

Majoritatea bolilor de care suferă oamenii sunt legate de stilul de viaţă, de mediu, de modalitatea de gândire, a mai spus acesta. Obezitatea, hipertensiunea, diabetul şi bolile cardiace sunt doar câteva dintre afecţiunile provocate de consumul excesiv de zahăr. Obezitatea, hipertensiunea, diabetul şi bolile cardiace sunt doar câteva dintre afecţiunile provocate de consumul excesiv de zahăr. De asemenea, dermatologii avertizează că o dietă bogată în zahăr poate duce la îmbătânirea prematură a tenului.

Printre cei care au observat efectul nociv al zahărului a fost Frederick Banting, distins cu premiul Nobel în 1923 pentru descoperirea insulinei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare