Sănătate

DSP Brașov îi îndeamnă pe părinți să completeze un chestionar privind vaccinarea copiilor

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Brașov îi roagă pe părinți să completeze un chestionar referitor la vaccinarea copiilor.


„Acest chestionar este parte a unui sondaj de opinie ce se derulează în cadrul Programului național de evaluare și promovare a sănătății și educație pentru sănătate. Chestionarul urmărește să evalueze opinia părinților care au copii cu vârsta de până la 18 ani referitoare la vaccinare în vederea pregătirii unei campanii de informare, educare care să fie adaptată nevoilor populației.  Astfel, răspunsurile oferite vor fi folosite pentru dezvoltarea, pregătirea materialelor și punerea în aplicare a campaniei menționate. 

Completarea acestui chestionar durează aproximativ 5-10 minute. Completarea chestionarului este voluntară și anonimă. Acest chestionar colectează și procesează informații personale, în scopuri de cercetare științifică și scopuri statistice, cu respectarea Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 (GDPR). 
 Vă mulțumim pentru participare!”, au explicat reprezentanții DSP Brașov. Găsiți aici chestionarul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 luna în urmă

Ba să nu completeze. Doar ca fapt divers, rafiliotul și-a injectat hăndeii? Dar ghiță pensatul? În plandemie, sper că nu ați uitat. Feriți-vă voi, oameni buni, copii și nepoții, că „eroii” vor doar să-i transforme în cobai. În clienți permanenți… Citeşte mai mult »

1 luna în urmă

[…] Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.  » Citește toată știrea aici… […]

Back to top button