Sănătate

Dr. Adina Alberts, câștig în fața unei firme de măști. „Asemenea impostură este de neacceptat” (video)

Medicul estetician Adina Alberts a câștigat o firmă de măști medicale care s-a folosit de numele ei, pentru a-și promova produsele, în timpul pandemiei de COVID-19.
Pe pagina de Facebook, medicul Adina Alberts și-a anunțat fanii cu privire la victoria recentă.
„Dragii mei, în acea perioadă (n.r. pandemia) au apărut în România niște întreprinzători cu o firmă mititică, undeva în nordul țării, dar cu niște pile și relații enorme, și au început să fabrice măști utilizând brand-ul doctor Alberts (…).


Acești oameni, utilizându-mi numele, reputația și calitatea mea de medic, au făcut miloane – zeci, dacă nu sute de milioane în patru ani. O nesimțire extraordinar de mare.
Această companie și-a înregistrat marca Dr. Albert în Europa și n-a vândut nici măcar o mască în Europa. Pentru că în România eu aveam marcă înregistrată – marca mea înregistrată Dr. Albert exista și funcționa, de aceea n-a putut să o înregistreze în România.


S-au dus și au înregistrat marca în Europa, la EUIPO și, pentru că nu am fost suficient de vigilentă la vremea aceea, au funcționat cu această marcă. Acest organism internațional EUIPO a dat sentința: au desființat marca, motivând că a fost rea voință și impostură prin utilizarea reputației acestei persoane publice, utilizând numele, calitatea, profesia și calificarea pe care o are, într-un proces de comerț.
Desființați și voi măștile Dr. Alberts, nu le mai cumpărați. Nu vor mai exista în scurt timp, probabil că își vor schimba numele. Asemenea impostură este de neacceptat. Asemenea mizerie de business, să faci un astfel de…


În România un astfel de proces nu ar fi avut câștig de cauză, din păcate. Sunt 4 procese oprite în loc pentru că așteptam de la nivelul european decizia. Și aceasta a venit. Imaginați-vă că anul trecut impostura a mers atât de departe încât ei m-au dat pe mine în judecată pentru că folosesc numele de Dr. Albert – cu un «s», sau fără «s», este fix același lucru din punct de vedere al drepturilor de autor și al OSIM-ului. Ei m-au dat pe mine în judecată că le folosesc marca. Deci eu ce puteam să fac, să nu mai îmi spun numele pe unde merg?”
, a explicat vedeta într-o postare pe Facebook.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button