Sănătate

Doliu după decesul unui medic român apreciat la nivel internațional

Doliu după decesul unui medic român apreciat la nivel internațional…

Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş şi întreg colectivul Secţiei Clinice Ortopedie şi Traumatologie transmit sincere condoleanţe şi se alătură cu multă compasiune familiei Băţagă, în aceste momente grele, prilejuite de trecerea prematură în eternitate a domnului prof. dr. Tiberiu Băţagă, cel care a coordonat Secţia Clinică Ortopedie şi Traumatologie timp de 17 ani şi un nume foarte apreciat pe plan naţional şi internaţional în domeniul ortopediei şi traumatologiei.

În luna iunie a acestui an, prof. dr. Tiberiu Băţagă a devenit primul ortoped din România care a fost acceptat ca membru al Comitetului pentru artroplastia de genunchi ISAKOS, la cel de-al 14-lea Congres Bienal al International Society of Arthroscopy, Knee Surgery and Orthopaedic Sports Medicine, de la Boston, SUA. Dispariţia sa lasă un gol imens în rândul discipolilor săi şi al multor generaţii de studenţi, fiind o pierdere inestimabilă pentru comunitatea medicală mureşeană”, a arătat SCJU Târgu Mureş, pe Facebook.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button