Sănătate

Doi bebeluși cu malformații cardiace, operați cu succes la Brașov

Doi bebeluși cu malformații cardiace congenitale au fost operați cu succes la Brașov. Ambii micuți sunt din județul Covasna. Krisztina, în vârstă de 7 luni, și Oszkar, în vârstă de 10 luni, s-au născut prematur și au fost diagnosticați cu malformații cardiace congenitale. Ei au fost operați la un spital privat din Brașov.

Recent, micuții pacienți au fost externați.

Echipa care i-a operat a fost formată din: dr. Anca Mandache și dr. Sorin Baloș, asis. Aura Taraș (Chirurgie cardiovasculară), dr. Mirabela Cașcaval (Cardiologie pediatrică), dr. Mădălina Crișan, asis. Elvira Rizea (Anestezie) și Jozsi Budai (Asis. Perfuzionist).

„Cei doi bebeluși născuți prematur, fetița Krisztina în vârstă de 7 luni, cu o greutate de 4.5 kg, și băiețelul Oszkar în vârstă de 10 luni, cu o greutate de 5 kg, au fost diagnosticați cu malformații cardiace congenitale la Pro Vitam Sfântu Gheorghe de către doamna dr. Livia Terza, medic primar pediatru, doctor în științe medicale, competența în ecocardiografie. Ei sunt alți doi copii norocoși, din mulți copii diagnosticați din timp, de-a lungul anilor, în cabinetul de ecocardiografie. Suntem recunoscători că, prin implicare, dăruire și profesionalism, copiii care ajung la intervenții chirurgicale au astfel șansa la o viață normală. Aceștia au beneficiat de corecție chirurgicală completă în cadrul Spitalului Sf. Constantin, având astfel șansa la o viață normală și plină de joacă.
Felicitări și mulțumiri din toată inima echipei care s-a ocupat de operații”, se arată într-un comunicat remis de Pro Vitam și preluat de covasnamedia.ro.

Bucuria este cu atât mai mare, cu cât micuții au revenit în familiile lor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare