Sănătate

ANSVSA. Coriandru retras de la vânzare de un lanţ de magazine, pentru că ar putea provoca reacţii alergice

 
Reprezentanţii Mega Image au decis să retragă de la vânzare un anumit sortiment de coriandru, după ce furnizorul a detectat urme de muştar în acesta, existând riscul să producă reacţii alergice. Măsura se aplică în toate magazinele din ţară, prin urmare şi în Braşov.
„În urma unui control propriu al furnizorului, au fost detectate urme de muştar în produsul Delhaize «Coriandru măcinat». Aceste urme pot proveni de la o contaminare încrucişată cauzată de apariţia unor plante de muştar în câmpurile de coriandru. Acest alergen nu este menţionat pe eticheta produsului, de aceea s-a dispus retragerea produsului de la comercializare”, se menţionează într-un comunicat remis de Mega Image pe site-ul Autorităţii Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.
Produsul nu pune în pericol viaţa consumatorilor, dar poate crea o reacţie neplăcută persoanelor alergice la muştar. De aceea, „persoanele care sunt alergice la muştar şi au achiziţionat acest produs sunt invitate să-l returneze magazinului şi să solicite contravaloarea acestuia”, potrivit comunicatului. 
 
Găsiţi comunicatul AICI!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button