Politic

[ViDEO] UPDATE. Cine este Mara Mareș, numărul 1 de pe lista candidaților PNL Brașov pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare?

 

Așa cum am anunțat în această dimineață, cea mai mare surpriză, mai ales pentru vechii liberali din Brașov, a fost numirea pe prima poziție a listei cu candidați la alegerile parlamentare pentru Camera Deputaților a unei tinere de 24 de ani. Decizia a fost luată aseară de Biroul Executiv Județean al PNL Brașov. Se poate spune că și din această cauză, mulți liberali nu au avut un somn prea odihnitor. 

Este vorba despre Mara Mareș, o tânără de doar 24 de ani, așa cum am scris deja, fiica unui consilier județean, Ioan Mareș (care provine din fostul PDL, fiind președintele PDL Făgăraș). 

Potrivit comunicatului transmis în această după-amiază de biroul de presă al PNL Brașov, Mara Mareș este „o tânără făgărășancă, absolventă a Liceului St. Clare’s, Oxford și a Facultății de Studii Europene și Internaționale din cadrul King’s College, University of London,  urmând studii de master la University College London, Facultatea de Politici Publice Europene”.

Ea a plecat din țară la vârsta de 16 ani, după ce a urmat doi ani la Colegiul „Doamna Stanca” din Făgăraș, secția Filologie, secția bilingv, continuându-și studiile la Oxford, apoi la Londra unde se pare că locuiește și în prezent. 

Într-un interviu realizat de publicația online ZF LIVE în luna iulie, Mara Mareș vorbește despre adaptarea ei, ca elev, la sistemul educațional britanic de la cel românesc, totodată exprimându-și opinia, ca expert, despre referendum-ul din Marea Britanie – BREXIT. 

Am atașat interviul integral preluat de pe publicația online amintită. 

citește și 

Surprize, surprize! Lista cu propuneri PNL BRAȘOV pentru alegerile parlamentare. Cine a făcut jocurile?

Update BRAȘOV. PNL explică surprizele din listele de candidați la Parlament

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button