Politic

[ViDEO] Update BRAȘOV. Baza Olimpia va avea o comisie

 

Așa cum vă informam, consilierii judeţeni au dezbătut astăzi, în ședința de plen, o informare privind Baza sportivă Olimpia, pornind de la intenţia Fundaţiei Ion Ţiriac de a se implica, dar și de la faptul că s-au adunat patru licitații eșuate de închiriere, în ciuda faptului că tarifele au fost reduse. În acest context, consilierii judeţeni au avansat diferite propuneri. Liberalul Dragoş Crăciun a revenit cu alternativa înfiinţării unei Direcţii de Sport şi Tineret. „Această structură din subordinea administraţiei judeţene ar putea administra cele două baze sportive care sunt acum închise”, a afirmat Crăciun. Ecologistul Ionel Spinean a declarat că decizia de închiriere a bazelor sportive a fost una greşită. „Am făcut parte din comisiile de licitaţie. Nimeni nu a depus oferte, pentru că tarifele erau foarte mari. Nu putem închiria la aceste preţuri, iar prin organizarea de noi licitaţii nu facem decât să pierdem timpul”, a afirmat Spinean. Pe de altă parte, consilierul judeţean Mihail Veştea a declarat că în momentul în care se va discuta despre o Direcţie de Sport şi Tineret a Consiliului Judeţean „trebuie avut în vedere interesul judeţului în ansamblu, nu a uneia sau alteia dintre localităţi”.
Propunerea preşedintelui Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea (video), a fost să se constituie o comisie care să analizeze variantele posibile privind viitorul acestei baze. „Propunerea mea este ca din această comisie să facă parte cinci persoane. La următoarea şedinţă de plen urmează să stabilim componenţa acesteia”, a declarat Veştea, reiterând că dorința sa este ca în clădire să fie amenajat un muzeu al sportului, iar terenurile de tenis să fie administrate de cei care sunt în domeniu.

 Citiți și:

BRAȘOV. Țiriac ar vrea Baza Olimpia, dar nu spune cât dă pe ea

BRAȘOV. A mai trecut o licitație pentru Olimpia

BRAŞOV. A treia licitaţie pentru Baza Olimpia

BRAȘOV. „Nu e treaba Consiliului Județean să administreze cârciumi!”

BRAȘOV. EXCLUSIV. Fostul mare tenisman Traian Marcu vrea să salveze Baza „Olimpia”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button