Politic

[ViDEO] PMP Brașov a stabilit pe cine va susține la alegerile prezidențiale

 

Ca toate partidele, și Partidul Mișcarea Populară este în plin proces de organizare a alegerilor prezidențiale. Prezentă într-o conferință de presă susținută miercuri la Brașov, Ioana Constantin, secretar general al PMP, a declarat că la nivelul formațiunii politice s-a decis susținerea unui candidat propriu la alegerile prezidențiale din 2019, dar care încă nu a fost stabilit. 

„În acest sens, am avut discuții cu personalități care au reputație foarte bună, cum ar fi fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, care este diplomat, scriitor și deputat. De asemenea, în competiția internă a intrat, și a fost testat și printr-un sondaj printre membrii PMP, Mihai Neamțu, tânăr scriitor apropiat de valorile Mișcării Populare, dar și un român stabilit în America, George Mioc. De asemenea, avem doi colegi din interiorul partidului, Eugen Tomac, președintele partidului și fostul jurnalist, deputat Robert Turcescu. În maximum o săptămână vom lua o decizie, după ce ne vom consulta și cu filialele noastre”, a spus Ioana Constantin.

La nivelul filialei județene Brașov s-a luat deja o decizie, după a dat asigurări președintele PMP Costel Mihai.

„În urma analizei pe care am făcut-o referitoare la persoanele care au intrat în analiză, la ședința de luni la nivelul filailei Brașov, la care au participat toți consilierii PMP dar și după ce ne-am consultat cu alte persoane apropiate partidului nostru, am luat decizia de a-l susține pe ex-ministrul Culturii, Theodor Paleologu. Avem mai multe argumente, printre care și faptul că, atunci când a fost ministru al Culturii, a rezolvat mai multe probleme la nivel național, jucând un rol foarte mare și în procesul de recuperare al Cetății Râșnov”, a spus Costel Mihai. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button